Traži
Filters
Close
* Cijena zavisi od količine i mogućih oštećenja noža ( puknut vrh,oštećenja na oštrici,napuknuća udubljenja)
Šifra: usl300
Nazvati za cijenu
Plaćanje: ! Virmanom, gotovinom pri preuzimanju i u trgovini te kreditnim karticama u trgovini
Povrat robe: ! Moguće unutar 14 dana
NAPOMENA

Trgovina i obrt Jurec ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.

OŠTRENJE-BRUŠENJE DIJAMANTOM !

oštrenje i brušenje noževa 2.50€-3.50€

periodično oštrenje i brušenje noževa

(1 - 2 puta mjesečno) 1.50€-2.00€


pila cirkulara vidia do 1000mm promjera

noževa blanjalica-hoblerica do 1000mm

strižnik kosa

mesarskih alata, mesoreznica

 lanaca motornih pila

škara

rezača papira i dr.

 

U svijetu kulinarske umjetnosti, oštri noževi igraju ključnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata. Bilo da ste mesar, chef u restoranu ili strastveni kućni kuhar, oštri noževi donose niz prednosti koje unaprjeđuju kulinarsko iskustvo:

1. Brže pripremanje meso u mesnicama: Oštri noževi u mesnicama omogućuju brže i preciznije rezanje mesa, povećavajući učinkovitost i zadovoljstvo kupaca.

2. Profesionalna izvedba u restoranima: U restoranima, oštri noževi pridonose profesionalnoj izvedbi jela, omogućujući chefovima preciznost i kontrolu u kulinarskom stvaralaštvu.

3. Održavanje sočnosti meso: Oštri noževi održavaju sočnost mesa rezanjem bez gubitka prirodnih sokova, čime se čuva okus i tekstura.

4. Svestranost u kuhinji: Bez obzira jeste li u mesnici, restoranu ili domaćoj kuhinji, oštar nož je svestrani alat za rezanje, sjeckanje i pripremu različitih namirnica.

5. Ušteda vremena i truda: Učinkovito oštreni noževi štede vrijeme i trud, čineći rad u kuhinji manje napornim i omogućujući bržu pripremu obroka.

6. Sigurnost u radu: Oštri noževi povećavaju sigurnost u radu, smanjujući rizik od ozljeda koje mogu nastati klizanjem tupog noža.

7. Održavanje oštrine kroz redovito brušenje: Redovito brušenje i poliranje noževa ključno je za održavanje njihove oštrine, produžujući njihovu funkcionalnost.

8. Zadovoljstvo kuhara: Kuhari uživaju u radu s oštrim noževima jer im pružaju preciznost, kontrolu i zadovoljstvo u pripremi svakog jela.

Kombinacija oštrog noža i vještih ruku kuhara stvara savršenu harmoniju u svakoj kuhinji, od mesnica do restorana. Održavajte svoje noževe oštrim kako biste osigurali vrhunske rezultate i maksimalno uživanje u kulinarskom stvaralaštvu.

 

 

*cijene oštrenja zavisno od alata, nazvati za detaljne informacije !

*za sva ostala oštrenja najbolje nazvati u naš servis radi detaljnih inoformacija na broj 01 2753 614

 

OŠTRENJE-BRUŠENJE DIJAMANTOM !

oštrenje i brušenje noževa 2.50€-3.50€

periodično oštrenje i brušenje noževa

(1 - 2 puta mjesečno) 1.50€-2.00€


pila cirkulara vidia do 1000mm promjera

noževa blanjalica-hoblerica do 1000mm

strižnik kosa

mesarskih alata, mesoreznica

 lanaca motornih pila

škara

rezača papira i dr.

 

U svijetu kulinarske umjetnosti, oštri noževi igraju ključnu ulogu u postizanju vrhunskih rezultata. Bilo da ste mesar, chef u restoranu ili strastveni kućni kuhar, oštri noževi donose niz prednosti koje unaprjeđuju kulinarsko iskustvo:

1. Brže pripremanje meso u mesnicama: Oštri noževi u mesnicama omogućuju brže i preciznije rezanje mesa, povećavajući učinkovitost i zadovoljstvo kupaca.

2. Profesionalna izvedba u restoranima: U restoranima, oštri noževi pridonose profesionalnoj izvedbi jela, omogućujući chefovima preciznost i kontrolu u kulinarskom stvaralaštvu.

3. Održavanje sočnosti meso: Oštri noževi održavaju sočnost mesa rezanjem bez gubitka prirodnih sokova, čime se čuva okus i tekstura.

4. Svestranost u kuhinji: Bez obzira jeste li u mesnici, restoranu ili domaćoj kuhinji, oštar nož je svestrani alat za rezanje, sjeckanje i pripremu različitih namirnica.

5. Ušteda vremena i truda: Učinkovito oštreni noževi štede vrijeme i trud, čineći rad u kuhinji manje napornim i omogućujući bržu pripremu obroka.

6. Sigurnost u radu: Oštri noževi povećavaju sigurnost u radu, smanjujući rizik od ozljeda koje mogu nastati klizanjem tupog noža.

7. Održavanje oštrine kroz redovito brušenje: Redovito brušenje i poliranje noževa ključno je za održavanje njihove oštrine, produžujući njihovu funkcionalnost.

8. Zadovoljstvo kuhara: Kuhari uživaju u radu s oštrim noževima jer im pružaju preciznost, kontrolu i zadovoljstvo u pripremi svakog jela.

Kombinacija oštrog noža i vještih ruku kuhara stvara savršenu harmoniju u svakoj kuhinji, od mesnica do restorana. Održavajte svoje noževe oštrim kako biste osigurali vrhunske rezultate i maksimalno uživanje u kulinarskom stvaralaštvu.

 

 

*cijene oštrenja zavisno od alata, nazvati za detaljne informacije !

*za sva ostala oštrenja najbolje nazvati u naš servis radi detaljnih inoformacija na broj 01 2753 614

 

Napišite komentar
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare
  • Loše
  • Izvrstan