Traži
Filters
Close

Uvjeti prodaje i načini plaćanja

Plaćanje se može izvršiti na nekoliko načina (detaljna objašnjenja su navedena niže):

 • On-line plaćanje:
  • Pouzećem
  • Uplatom za žiro račun
  • Virmanom
 • U trgovini na adresi Rugvička 24, 10370 Dugo Selo:
  • Gotovinom (novčanice i kovanice)
  • Uplatom za žiro račun
  • Virmanom uz odgodu plaćanja (samo za ugovorne partnere)
  • Kreditnim i debitnim karticama na jednu i više rata

Vrste plaćanja:

UnionPay

American Express MasterCard Maestro Visa

Online kartično plaćanje:

Obavijest:

Zbog tehničkih poteškoća trenutno nije moguće online plaćanje karticama!

Plaćanje pouzećem:

Ukoliko je roba dostupna na skladištu, za narudžbe koje zaprimimo radnim danom do 12 sati pakete u pravilu šaljemo isti radni dan, a oni stižu na odredišta kroz 2-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Puni iznos narudžbe (s dostavom) plaćete dostavljaču prilikom isporuke. Vaš račun će biti u paketu. Ukoliko roba trenutno nije dostupna na skladištu, Trgovina i servis Jurec će Vam poslati informativnu ponudu s očekivanim rokom isporuke, te od Vas zatražiti dodatnu potvrdu narudžbe s novim rokom isporuke. Ukoliko Vam rok isporuke iz informativne ponude ne odgovara, uvijek možete odustati od narudžbe.

Ograničenje za plaćanje pouzećem da ukupna cijena narudžbe ne prelazi 3.000,00 kn.

Uplata na žiro-račun (avansno plaćanje):

Nakon zaprimanja Vaše narudžbe, Trgovina i servis Jurec će Vam u najkraćem roku e-mailom poslati službenu ponudu s mogućim rokom isporuke prema kojoj možete izvršiti uplatu na naš žiro-račun (internet bankarstvom, u pošti ili u banci). Molimo da potvrdu o uplati pošaljete na e-mail adresu info@jurec.hr ili naš faks 01/2753 614. Ukoliko je roba dostupna na skladištu, za uplate koje zaprimimo radnim danom do 12 sati pakete u pravilu šaljemo isti radni dan, a oni stižu na odredišta kroz 2-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Vaš račun će biti u paketu. Ukoliko roba trenutno nije dostupna na skladištu (moguća isporuka u roku naznačenom na ponudi), molimo da potvrdu o uplati pošaljete u roku 3 dana od datuma ponude, kako bi roba bila naručena, rezervirana i otpremljena na vrijeme. Ukoliko Vam rok isporuke iz informativne ponude ne odgovara, uvijek možete odustati od narudžbe.

Virmanom uz odgodu plaćanja (samo za ugovorne partnere):

Za svu robu koja je dostupna na skladištu, narudžbe koje zaprimimo radnim danom do 12 sati u pravilu obrađujemo i otpremamo isti radni dan, a oni stižu na odredišta kroz 2-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Vaš račun će biti u paketu. Za robu koja trenutno nije dostupna na skladištu, Trgovina i servis Jurec će Vas informirati o očekivanom roku isporuke, automatski naručiti i rezervirati robu za Vas, te je automatski otpremiti čim stigne na naš lager. Trošak dostave dodatnih isporuka Vam neće biti naplaćen.

Kartično plaćanje u trgovini na adresi: Rugvička 24, 10370 Dugo Selo:

 • Jednokratno:
  • MasterCard, Maestro, American Express, Visa, Diners, UnionPay International

 • Krediti bez kamata i naknada:
  • VISA kartice Zagrebačke banke - obročno do 2-24 rata
  • Mastercard Zagrebačke banke 2-36 rata
  • Maestro kartice Zagrebačke banke 2-24 rata
  • UNIONPAY INTERNATIONAL KARTICA PBZ 2-24 rata
  •  MASTERCARD I MAESTRO PBZ 2-24 rata
  •  VISA KARTICE PBZ 2-24 rata
  • DINER 2-12 rata BEZ KAMATA !

Ako je roba dostupna na skladištu, za narudžbe koje zaprimimo radnim danom do 12 sati pakete u pravilu šaljemo isti radni dan, a oni stižu na odredišta kroz 2-3 radna dana (5-6 dana za otoke) po otpremi. Vašu karticu ćemo teretiti za puni iznos iz potvrde narudžbe na dan otpreme Vašeg paketa. Vaš račun će biti u paketu. Ako roba trenutno nije dostupna na skladištu, Trgovina i servis Jurec će izvršiti predautorizaciju Vaše kartice na iznos narudžbe i poslati Vam informativnu ponudu s očekivanim rokom isporuke te od Vas zatražiti dodatnu potvrdu narudžbe s novim rokom isporuke. Ako potvrdite narudžbu s novim rokom isporuke, Vaša će kartica biti terećena u iznosu narudžbe na dan otpreme Vašeg paketa. Ukoliko Vam rok isporuke iz informativne ponude ne odgovara, uvijek možete odustati od narudžbe, a predautorizacija će biti stornirana bez ikakvog troška za Vas.

 

NAPOMENA: Iako trgovina podržava obročnu otplatu, neke MasterCard kartice izdane od Zagrebačke banke nemaju mogućnost obročne otplate. Ako je pri transakciji kartica odbijena, a korištena je mogućnost obročne otplate, moguće je da kartica izdana od ZABA-e ne podržava obročnu otplatu. U tom slučaju, za kupnju i plaćanje obročnom otplatom pokušajte koristiti karticu nekog drugog izdavatelja ili se odlučite za jednokratno plaćanje! Za sva druga pitanja vezana uz podršku za kartice, obratite se svom izdavatelju (banci).