Traži
Filters
Close

TRESAČI MASLINA I OPREMA

Campagnola nudi različite modele električnih i pneumatskih tresača, od kojih se ističe tresač maslina ALICE TOP (PRO), najbolji i najprodavaniji električni tresač na svijetu, dizajniranih da zadovolje sve Vaše potrebe.

Kako odabrati tresač maslina?

Prilikom odabira tresača maslina potrebno je uzeti u obzir nekoliko važnih čimbenika.

1) Ekološka berba i sigurnost

Prilikom odabira tresača vrlo je bitno voditi računa o sigurnosti samog ploda masline kao i njezinih grana. Ekološki tresači omogućuju Vam potpuno sigurnu berbu u kojoj neće doći do oštećenja plodova, tj. isti neće oksidirati. Grane maslina također ostaju neoštećene i zaštićene od mogućih bolesti.

1) Udobnost u radu

Udobnost u radu zasigurno osigurava korištenje produžnih šipke koje omogućuju korisniku da berbu obavi s tla, bez uporabe ljestava ili škala. U našoj ponudi moguće je pronaći aluminijske i karbonske šipke od 150 do 270 cm koje će zadovoljiti različite potrebe svakog korisnika. Ekološki tresači iz našeg asortimana dolaze u kompletu s električnim kabelom izrađenim od poluetirena koji omogućuje nesmetanu berbu oko krošnja masline bez vraćanja unatrag.

3) Pojednostavljeno sakupljanje plodova

Glava ekološkog tresača maslina se sastoji od dva češlja od kojih se jedan pomiče ulijevo, a drugi udesno. To omogućuje da plodovi maslina padaju okomito na mrežu, odnosno ne rasipaju se. Nadalje, mekani prsti izrađeni od plastike i kristala osiguravaju lagane pokrete koji ne kidaju grane, kao ni lišće. Tako plodovi u mreži ostaju čisti i spremni za daljnju manipulaciju.

4) Ušteda

Ekološki tresači dolaze s ugrađenim senzorom koji omogućuje da tresač automatski smanjuje broj njihaja kada se ne nalazi između grana. Na taj se način štedi baterija te povećava autonomija rada.

5) Prodajno servisna mreža

Prije kupnje bilo kojeg proizvoda, vrlo je bitno istražiti koliko je dostupnih poslovnica koje nude traženi proizvod, dodatnu opremu i rezervne dijelove. Također, od iznimne važnosti je imati i dovoljan broj specijaliziranih servisa kako se ne bi ometalo poslovanje u slučaju potrebe za redovnim ili izvanrednim popravcima.

Campagnola je osnovana davne 1958. godine te ovo godine slavi veliki 60-ti rođendan. Donosimo njihovu priču.

"50-ih godina: bum, ponovno rođenje, entuzijazam rekonstrukcije. Vittorio Ferretti upravo tada poduzima prve koraka u mehaničkom svemiru, dok Bartali i Coppi stvaraju povijest biciklizma, a gramofoni mijenjaju način na koji ljudi slušaju glazbu. Dostupni prostor je malen (20 četvornih metara), ali inspiracija i želja za rastom ne poznaju granice.

Godine 1981. Campagnola postaje društvo s ograničenom odgovornošću, 1996. godine proširuje se.

Ova priča ima dugu povijest i obuhvaća milijune anegdota, epizoda i strasti za ispričati... 60 godina se ne može objasniti u nekoliko rečenica. Godine 2018 gledamo unatrag kako ne bismo zaboravili da je ciljanje ka budućnosti uvijek bio naš cilj. Pa, evo što želimo raditi: želimo slaviti ove zadivljujuće 60 godina radošću!

Pregled
Sortiraj
Proizvoda po stranici