Traži
Filters
Close
Iznimno kvalitetno i ergonomski oblikovano Invest električno kuhalo za vodu (čajnik). Iznenađujuće praktičan i trajan uređaj za svakodnevnu upotrebu. Proizvod je u potpunosti proizveden u Poljskoj, a u izradi su korišteni najkvalitetniji materijali. Većina komponenti je od svjetski poznate kompanije Strix Ltd. Zbog snage grijača od 2000W brzo zagrijava vodu. Kupnjom ovoga proizvoda, možete biti sigurni da ćete dobiti najkvalitetniju robu koja jamči udobnost upotrebe. Okretna baza čini ga praktičnim, a termalni i parni prekidač osiguravaju da se više ne morate sjetiti sami isključiti vodu. Kvalitetu potvrđuje i garancija na uređaj u trajanju od 2 godine. NAPOMENA: da bi ostvarili garancijsko pravo molimo da čuvate račun za vrijeme trajanja garancije. Proizvod se ne popravlja nego se vrši zamjena ili povrat novčanih sredstava.
Šifra: INVEST ICZ-003
Šifra proizvođača: INVEST ICZ-003
Datum dostave: 3 - 5 dana ZAVISNO O MJESTU DOSTAVE !

Svi uređaji koji se koriste za zagrijavanje vode izloženi su stvaranju naslaga kamenca unutar njih, koji nakon nekog vremena može čak i oštetiti opremu. Zato je važno redovito ga uklanjati. KamStop u prahu odlično je sredstvo za to. Uklanja kamenca iz kuhala za vodu i električnih kuhala, aparata za kavu, perilica posuđa i perilica rublja, čime pridonosi poboljšanju njihove funkcionalnosti. Međutim, ovo nisu samo njegove jedine namjene! KamStop sredstvo za uklanjanje kamenca u prahu izvrsno je sredstvo za čišćenje glazura, terakote, tuš kada i drugih mjesta na kojima se taloži tvrdokorni kamenac. Univerzalno KamStop sredstvo za uklanjanje kamenca u prahu brzo i učinkovito uklanja kamenac nataložene u kućanskim aparatima, produžujući njihov vijek trajanja i smanjujući potrošnju električne energije.  Stoga, odaberite KamStop i zaboravite na problem naslaga kamenca na kućanskim aparatima i drugim mjestima u kući!

125,00 kn
Plaćanje: ! Kreditnim karticama odjednom i na rate, virmanom, gotovinom pri preuzimanju i u trgovini te kreditnim karticama u trgovini
Povrat robe: ! Moguće unutar 14 dana
NAPOMENA

Trgovina i obrt Jurec ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.

Boja: bijela i zelena

Snaga grijača: 2000 W.

Kapacitet: 1,3 L.

Ravna grijalica od nehrđajućeg čelika.

Odvojivi stalak.

Tijelo je izrađeno od najkvalitetnije plastike.

Kontrolna lampica.

Izmjenjivi filtar.

Komponente: STRIX kontroler

Termička sklopka.

Prekidač za paru.

Jamstvo: 2 godine.

Boja: bijela i zelena

Snaga grijača: 2000 W.

Kapacitet: 1,3 L.

Ravna grijalica od nehrđajućeg čelika.

Odvojivi stalak.

Tijelo je izrađeno od najkvalitetnije plastike.

Kontrolna lampica.

Izmjenjivi filtar.

Komponente: STRIX kontroler

Termička sklopka.

Prekidač za paru.

Jamstvo: 2 godine.

Napišite komentar
  • Samo registrirani korisnici mogu pisati komentare
  • Loše
  • Izvrstan