Traži
Filters
Close

SUP daske za vodene sportove

SUP daske na zrak trenutno su najpopularniji sportski rekvizit koji si možete kupiti.

 

SUP daske – Opuštajuća i zabavna ljetna aktivnost za sve generacije

Stand up paddle (u slobodnom prijevodu veslanje stojeći) ili skraćeno SUP sve je popularniji ljetni vodeni sport u svijetu, ali i u Hrvatskoj. 

Potiče s havajskih plaža, no kao sport se počinje sve više razvijati tek krajem 20. stoljeća. Volite li biti aktivni na svom ljetnom godišnjem odmoru onda je SUPanje idealan način rekreacije za vas. Vrlo je jednostavan za učenje, koristan za tijelo i um te vrlo zabavan.

Za surfanje na mirnim vodama vam ne treba ništa drugo osim SUP daske i vesla. Pri odabiru najbolje opreme za surfanje ne treba misliti samo na dizajn, boje i inovativnu tehnologiju kojom je daska sačinjena, već i na činjenicu da daska mora biti prilagođena iskustvu, znanju i samoj težini korisnika. 

 

Dijele se na čvrste i one na napuhavanje, a za koje vam je potrebna i zračna pumpa . Tehnologija SUP dasaka na napuhavanje doživjela je velik napredak, pa danas postoje modeli za više namjena, krstarenja, utrkivanja, za brzace i za jahanje valova. Ovisno o vašoj fizičkoj spremi i željama, ovog ljeta veslajte na dasci do obližnjeg otočića ili tajanstvene plaže, istražujte prirodu i podmorje ili pak odradite yoga trening na vodi.

Kako su modeli na napuhavanje lakši za nabavu i  transport upravo iz tog razloga nudimo vam modele koje možete pogledati na našim web stranicama.

Pregled
Sortiraj
Proizvoda po stranici